Nieuws

Kampioenen

Jazeker. Dit jaar maar liefst 2 teams die kampioen zijn geworden, een mooi resultaat. Allen van harte gefeliciteerd!!

Het herenteam in de voorjaarscompetitie:

Alex van den Bos, Nanno Kroeze, Theo Dreunhuizen, Rinke Heida, en niet op de foto maar wel medekampioenen: Barry Faber en Frans Hogerheijde.

En in de najaarscompetitie het mixteam, bestaande uit:

Epy de Vries, Kor Braaksma, Mia van den Berg, Sytze van de Velde en Eline van der Velden

Onderhoud tenniscomplex

Op zaterdag 17 september was het zover: heel wat handen hebben samen goed werk verricht met het onderhoud van baan, groen en kantine. Geweldig! Heel hartelijk dank! Zie voor foto’s ons foto-album.

Schooltennis

22 juni is er op de Sevenaerschool en de Wybrandischool enthousiast getennist onder leiding van Flore en Boas. De kinderen hebben een mooi aanbod gekregen om nog lessen te volgen vanaf september en gebruik te maken van de banen als ze vrij zijn.

Lustrum 12 maart 2022

Zaterdag 12 maart vierden we ons Lustrum: TV De Horne 40 jaar!  Het was een gezellig samenzijn van leden en oud-leden. We werden vermaakt door de dames Djoeke en Wietske, die met hun zingen en dansen de genodigden aardig in beweging kreeg. Voor een hapje en drankje werd gezorgd: Er was een speciale pizzabakker die ons op lekkere pizzapunten trakteerde. SV Udiros verraste ons met een mooie klok.

Zie voor foto’s het foto-album

Baansponsors op telramen

Afgelopen winter zijn onze banen voorzien van namen van de baansponsors:


 Kleding inzamelen voor het goede doel

De groene KICI-kledingcontainer heeft een nieuwe plek gekregen.

Bij het parkeerterrein van het nieuwe sportcomplex kun je weer al je gebruikte kleding inleveren voor het goede doel. De opbrengst gaat naar Fonds Gehandicaptensport.


Hoe meer kilo’s, hoe hoger de opbrengst!.